Cecilie Copenhagen Pop-Up Shop

Oct 30, 2014 • Creators, RacksNo CommentsRead More »

ceccopJeg kan ikke huske, hvornår der sidst har været ligeså meget hype omkring et design, som der er med Cecilie Copenhagen’s partisaner-sæt lige nu. Hvis du ser på deres hjemmeside er næsten alle styles udsolgt og når der en sjælden gang imellem åbnes op for salg i deres studio er alt ligeledes rippet på ingen tid.

Hele ugen har man kunne nyde synet af de sidste nyheder fra Cecilie Copenhagen i vinduet hos Nørgaard paa Strøget, og i morgen og lørdag har du eksklusiv mulighed for at forhandle det eftertragtede brand.
Cecilie Copenhagen slår dørene op for en pop-up shop i Nørgaard paa Strøget den 31. oktober og 1. november, hvor Mads Nørgaard, der har god tradition for at åbne op for nye talenter, inviterer den unge designer indenfor i sin veletablerede forretning. Jeg tror du skal være der på slaget 10 nul dut når butikken åbner for at få fingrene i stykke Cecilie Copenhagen!!

Fotos & video: Cecilie Copenhagen

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>