Custommade’s Flagship Store

Mar 17, 2015 • Creators, Racks, SpotNo CommentsRead More »

Processed with VSCOcam with f2 presetJeg har længe haft et crush på Custommade, der med fine detaljer skaber en perfekt balance mellem det sporty og det feminine. Det er et af de mærker som jeg gerne vil se mere af i min garderobe for Custommade laver tøj, der holder i længden – både når det kommer til kvalitet og design.
De har nu (langt om længe!) åbnet deres flagship butik placeret centralt i København, på Christian IX’s Gade, iblandt andre store internationale modehuse.

Jeg var inviteret til åbningen, hvor der en fredag aften var fyret op for åbningsfest og derfor tog min kæreste, lille T og jeg forbi butikken, men vi var der ganske kort, så den aften kan jeg ikke fortælle så meget om…
Selvom Theo sov som en sten og klagede hverken over musikken eller alle de mennesker, der var tilstede (han gik især lige i æggestokkene hos det kvindelige publikum) så synes løve-mamma her, at det hele måske var lige voldsomt nok og vi skyndte os hjem igen.
Siden har jeg besøgt butikken igen, hvor jeg faktisk kunne få lov til at nyde oplevelsen af butikkens helhed. Og intet er efterladt til tilfældighederne.

IMG_7327Invitationen med den mystiske nøgle, der skulle medbringes – jeg fandt aldrig rigtig ud af, hvad den skulle bruges til hehe… Det var noget med, at jeg kunne få graveret et eller andet. Ej jeg ved det faktisk ikke! 

IMG_7445Til gengæld fik Theo og jeg taget et fint lille polaroid billede til festen.

Butikken er indrettet og tegnet af det anerkendte arkitektfirma Leif Jørgensen Architects, som er kendte for luksuriøse butiksindretninger for blandt andre den seneste Louis Vuitton butik og STORM, som er international anerkendt .

”Da vi startede designprocessen var det først og fremmest vigtigt at integrere Custommades historie og brandets tydelige dna. Vores ambition var derfor at designe en nyskabende og arkitektonisk smuk butik, som skiller sig ud fra mængden, blandt andet ved at bruge nogle af de bedste materialer, og sideløbende sikre, at Custommades identitet vil stå tydeligt frem,” udtaler arkitekt Leif Jørgensen.

Jeg kan kun anbefale jer at tage et smut forbi Custommade og opleve deres smukke design i de fine og nye omgivelser. Har du ikke mulighed for det, så må du ’nøjes’ med, at besøge dem på www.custommade.dk

 

Mit første rigtige bekendtskab med Custommade var, da jeg i bloggens tidlige levemåneder lavede et interview med Custommade’s Chefdesigner, Anne Rasmussen. Læs det her; Custommade Interview.

Custommade_SS15_04 kopi

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>