JustFab

Oct 22, 2014 • Creators, Racks, Spot2 CommentsRead More »

JustFab2Forleden blev jeg inviteret til det fineste arrangement i A.C. Perchs Tea Room for at høre om en nyhed, der lige har ramt det danske internet (fordi ja, vi har vores eget…). JustFab er kommet til Danmark, og hvis du ikke har hørt om det før, skal du ikke være ked af det. Jeg anede ikke, hvad det var, men angiveligt er det kæmpestort flere steder i verden og især i USA. Og det er faktisk ret smart… Er du en af de kvinder der elsker sko, så skylder du dig selv at læse videre.

JustFab1JustFab3(Jeg er fanget i et af mine bedste øjeblikke her; med en scone i munden. Mmmm…)

JustFab er i bund og grund en webshop og det er i sig selv ikke så banebrydende. De skiller sig ud på deres koncept, som tilbyder dig sko og tasker til rigtig gode priser. Du kan høste et par sko eller en taske for 349 kr., hvilket må siges at være meget billigt. Hvad står der så med småt? Jamen den billige pris får du som VIP-medlem, hvilket giver dig mulighed for at købe en taske eller et par sko for 349 kr. hver måned. Det er ikke ensbetydende med, at du skal. Det eneste de kræver er, at du kommer ind og kigger i deres butik hver måned og tager stilling til om du vil benytte dig af dette VIP-tilbud.

Det er ikke ligesom bogklubben, hvor du lykkeligt har glemt, at du skal afmelde bogen og så får du en eller anden kedelig novelle ind ad døren. JustFab sender dig en mail og minder dig om, at du nu skal komme på besøg i webshoppen. Du kan bruge lang tid på at se om der er noget du gerne vil have til billige penge, eller du kan lukke ned med det samme. Det er helt op til dig. Det er dog vigtigt, at du husker at afmelde tilbuddet, da de ellers trækker 349 kr. fra dig. VIP-medlemsskabet kan til enhver tid opsiges.

JustFab modtager nyheder hver eneste måned, så der er noget nyt at finde hver gang du kigger. Leveringen er gratis (og hurtig) og du har selvfølgelig mulighed for at returnere dit køb, hvis det ikke passer.
I USA handler JustFab med ca. ALT; tøj, sko, tasker, smykker, sportstøj etc… I Danmark starter udvalget med sko og tasker (og der er masser) samt et udvalg af smykker, og de har selvfølgelig store planer om at udvide deres virksomhed i dansk cyberspace med flere items.

Jeg fik et gavekort til det fine the-selskab og har nu modtaget mit første JustFab køb. Jeg valgte et par helt enkle sorte stiletter og jeg må sige, at de er virkelig behagelige. Deres størrelser kommer i øvrigt i hele og halve numre. Jeg bestilte mine stiletter i min normale størrelse, som er 36, og de passer helt perfekt. De skulle i hvert fald ikke være større.

Kvaliteten lader til at være helt i orden, men det må tiden selvfølgelig vise. Efter deres eget udsagn er kvaliteten på niveau med Aldo’s sko, og holder det stik, så er JustFab’s priser noget billigere – uanset om du er VIP-medlem eller ej. Du kan nemlig også købe på webshoppen uden at være VIP-medlem. Der er priserne bare en anelse dyrere (fra 390-699 kr.).

Besøg JustFab universet her: www.justfab.dk

P1090916_1P1090917_1P1090918_1

Tags: , , , ,

2 Responses to JustFab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>