Knæk Cancer

Oct 20, 2014 • Creators, SpotNo CommentsRead More »

P1090921_1PINK RIBBON er et smykkesæt, der er designet af Sif Jakobs, som består af sterling sølv og rosa zirkoner. Sif Jakobs Jewellery støtter kampen mod brystkræft og de fine smykker er deres bidrag til den internationale brystcancer måned.
Ambitionen er at sprede ordet, og endvidere giver Sif Jakobs Jewellery 20% af salget fra PINK RIBBON videre til støtte af kampen mod brystcancer.

Da jeg var så heldig at få PINK RIBBON sættet som gave, har jeg valgt at give et bidrag til Støt Brysterne. Du kan gøre det samme på stoetbrysterne.dk.

Du kan købe PINK RIBBON på sifjakobs.com

P1090925_1P1090923_1

Udover, at oktober er den internationale brystcancer måned, er uge 43 også udnævnt som Knæk Cancer-ugen, hvor der er stor fokus på indsamling til Kræftens Bekæmpelse.
knaekcancer.tv2.dk kan du se alle indsamlinger og aktiviteter vedrørende Knæk Cancer-indsamlingen. Det store indsamlingsshow kan du se på TV2 lørdag den 25. oktober.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>