Naked x Reebok

Model 3Den københavnske sneakerbutik Naked har sammen med Reebok givet den klassiske vintage model, Ventilator, et nyt udseende i forbindelse med Ventilator-sneakerens 25 års jubilæum. ‘Splash’ er navnet på den nyopfriskede sneaker, som i den grad er inspireret af den tidsperiode, den blev skabt i. Den hvide sneaker er lavet i kvalitetslæder med de klassiske Reebok striber på siden, en pastelgrøn sål og er dekoreret med et mønster af sorte prikker.

Naked har efter min mening gjort et godt stykke arbejde med et design, der både er feminint og har en legende glæde over sig. Jeg er sikker på, at vi kommer til at se en del trunter rendende rundt i sådan et par til sommer og hvis du gerne vil have fingrene i et par af den nye Reebok Ventilator, skal du være klar fredag den 10. april når Naked åbner for salget i deres to butikker og webshoppen.

www.nakedcph.com

Pack 1Pack 3Model 1Pack 2

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>