Vagabond

Mar 21, 2015 • Creators, Racks, SpotNo CommentsRead More »

Processed with VSCOcam with m5 presetDet spirer i al hast med Flagship butikker i København og nu har svenske Vagabond åbnet deres helt egen fine forretning på Kronprinsensgade.

Vagabond er et af de skomærker som jeg jævnligt har holdt mig til gennem årene. Mærket falder i min smag fordi de laver det jeg vil kalde tilpas moderne sko. De kender balancen for at sammensætte en trend sammen med det klassiske. Jeg er ikke meget for sko der er SÅ trendy, at de skriger hjælpeløst “Jeg holder kun én sæson”, men omvendt skal det heller ikke være klassisk på den konede måde. Lidt smart i en fart vil man vel gerne være…
En anden og vigtig detalje er, at Vagabonds sko er virkelig behagelige og jeg kan både holde til at gå lange ture og danse mange moves natten lang i deres sko. Comfort er vigtigt, for hvad er et par pæne sko værd, hvis du ikke kan bevæge dig ubesværet og mere end en halvtime i dem?

Derfor glæder det mig, at de nu har åbnet egen forretning i min by! Jeg var inviteret til åbningen, så jeg pakkede Theo ned i Bugaboo’en, gik ud i forårssolen og satte kurs mod Kronprinsensgade for at se på sagerne.

Processed with VSCOcam with m5 presetProcessed with VSCOcam with g3 presetProcessed with VSCOcam with m3 presetPå vej hjem tog vi os en velfortjent pause ved søerne. Jeg vil have forårssolen tilbage…! 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>