Fashion Week & Theo Spaghetti

Feb 22, 2015 • Log, SpotNo CommentsRead More »

Nu havde jeg lige annonceret, at bloggen ikke var død og der igen skulle blive tid til at være aktiv i cyberspace, og hvad sker der så? Ja, Theo melder sin ankomst kvart i luk af januar måned.

Jeg havde haft tre hyggelige dage til modeugen, hvor jeg både kom forbi et par dejlige arrangementer og to modeshows. Lørdag den 31. januar om aftenen har min kæreste og jeg, næsten to måneder før tid, fået en søn. Det har givet vis været den mest kontrastfyldte uge nogensinde i mit liv. Theo er 46 cm lang og 2065 g da han bliver født og vi er buret inde på neonatalafdelingen i 18 dage inden vi kommer hjem.

Det har selvfølgelig været en vanvittig og sindssyg omvæltning at få et barn, hvilket gør, at jeg for en stund vil være (ekstremt) stille her i blogland. Jeg vil selvfølgelig smide indlæg op, så ofte jeg har tid og lyst (og ikke mindst har noget interessant at skrive om), men lige nu går det hele op i bleskift, amning, sondemad, udmalkning og søvn. Følg endelig med på insta @theinsightcph hvis du har lyst – der vil der være lidt mere aktivitet :)

(null)Lækre blå nuancer hos Tommy Hilfiger

(null)… Og lækre pandekager hos Tommy – et hit hos preggo!

(null)Til Baum und Pferdgarten, hvor et hav af glødepærer gav en hyggelig stemning

(null)Jeg kunne ikke lade være med at forelske mig i et par ting i børneafdelingen hos Tommy Hilfiger – se hvor cute det er!! 

(null)Hos Custommade fandt jeg denne bløde og søde sweat 

(null)Wroom wroom – det er altid en spændende oplevelse at komme til show hos Charlotte Eskildsen

(null)I The Jewellery Room med Rikke fra smykkebloggen ‘Emilie Ø

(null)Modeshow og glimtende smykker den ene dag, bliver mor den næste… Craaaazy

(null)

(null)Fra The Jewellery Room – design: Katrine Kristensen

(null)Fra The Jewellery Room – design: Nanna Schou

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>