Go Shorty, It’s Your Birthday

Nov 25, 2014 • LogNo CommentsRead More »

Processed with VSCOcam with m3 preset

I går havde jeg fødselsdag og nøøøøj, hvor blev jeg da forkælet til den helt store guldmedalje. Dagen startede med, at min kæreste vækkede mig med sin blide røst i form af en fødselsdagssang, hvor han forinden havde været dagens mand i skysovs og hentet friske croissanter og dækket op til morgenbord klokken meget meget tidligt mandag morgen. Jeg har haft besøg af en veninde fra gymnasietiden i weekenden og vi tre guffede smørcroissanter og marmelade-boller sammen i november-mørket.

IMG_6671Senere kom en anden veninde og hendes kæreste forbi med deres søde lille datter og jeg fik dagens anden fødselsdagssang, hurra! Selvfølgelig havde jeg også været hos bageren og hentet kage plus en kæmpe flødebolle til hver en gæst – bortset fra dagens æresgæst som kun er tre måneder. Jeg skal nok lære hende at spise flødeboller når hun er blevet en lille smule ældre.

Processed with VSCOcam with g3 presetNæste hold fik meldt sin ankomst sidst på eftermiddagen og det var min bror og svigerinde, som kom med en kæmpe chokoladekage og endnu en sang! Så måtte vi jo fylde kage i dunken igen. Der var slet ikke plads til frokost i går.

Processed with VSCOcam with m5 presetOm aftenen skulle min kæreste og jeg ud at spise, og her havde min kæreste igen løbet om hjørner med mig. Jeg vidste ikke, hvor vi skulle hen da vi henholdsvis gik og vraltede ned ad Vesterbrogade. Da vi stod foran Foderbrættet kunne jeg se en flok mennesker vinke gennem ruden og der skulle lige gå et øjeblik før jeg fattede, at de vinkede til os. Der sad min faster, onkel og lille fætter samt min bror og svigerinde – jeg synes nu ellers jeg plejer at være god til at lugte lunten når der er surprise i gære, men nej, jeg blev i den grad overrasket. Det var næsten for meget, men jeg fik fastholdt hormon-tøjlerne, der ellers var mere end klar til at slippe glædestårerne løs. Sikke en aften! Den endte med, at min kæreste og jeg spiste lidt mere af den gigantiske kage, som min svigerinde har bagt, for når man har fødselsdag må man gerne få kage tre gange om dagen. Det siger loven.

Processed with VSCOcam with m3 presetJeg fik nogle fine gaver og har stadig et par til gode. Min mor kommer snart på besøg fra Island så hun tager gaven fra mine forældre med, og min far i Norge har sendt nogle penge. Han foreslog, at jeg kunne købe en graviditetskjole eller måske et par joggingbukser. Jeg sagde det lød som en god idé og foreslog, at jeg købte det som et sæt. Min kæreste var i al hemmelighed nede i Nørgaard paa Strøget, da Cecilie Copenhagen holdte pop-up shop dernede og slås med et par damer om den fineste kjole til mig, hvor der også er plads til dunken! Yay!

IMG_6676Processed with VSCOcam with t1 preset
Jeg havde ellers ikke tænkt mig at holde noget som helst i forbindelse med min fødselsdag. Det var en noget anderledes oplevelse end normalt, hvor jeg plejer at fyre op for en god fest med masser af våde varer. Det orkede jeg ikke i år i min tilstand når jeg ikke må drikke øl og højst sandsynligvis ville gå kold før klokken midnat (læs snerten af bitterhed mellem linjerne her). Til gengæld er jeg overlykkelig for, at min kæreste, venner og familie gjorde noget ud af min fødselsdag – tusind tak.
Jeg fandt et par billeder fra sidste års fest – jeg har kun taget et par stykker med for ikke at hænge folk ud, men manglen af fotografiske evner og kvaliteten af billederne taler vist for, hvor sjovt det var haha…

IMG_6680IMG_6679

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>