Moving & Modeblogprisen

Dec 22, 2014 • Log, SpotNo CommentsRead More »

Processed with VSCOcam with f2 preset

Når jeg ser tilbage på de sidste indlæg jeg har lavet står det klart, at bloggens egentlige hensigt er blevet syltet noget så groft (der er faktisk et indlæg med Signe, som designer My Mynt, på vej – glæd jer!). Selvom jeg har budt den personlige navlepillende udfoldelse hjerteligt velkommen så var det nu stadig meningen, at der overvejende skulle være indlæg og interviews fra modeverdenen.

December er fløjet af sted med 500 km/t, med en kort afbrydelse af kvalitetstid sammen med min mamma som var på visit en weekend, og jeg forsøger mig med den bedste hundesvømning at holde hovedet over vandoverfladen. Flyttedag 1 (yes yes der kommer nemlig to) banker nemlig på døren lige om lidt og det kræver sine forberedelser.

Midt i alt flytterodet finder vi efter en hel dag en forglemt skraldepose, der aldrig kom videre i dansen og blev camoufleret i blandt kasser og poser. Kosten består overvejende af take-out – som om december ikke var sød og usund nok i forvejen… Dog er det ikke i vores hjem der produceres hjemmebagt julegodter. Der er faktisk ikke skyggen af jul at se i det lille hjem, hvor de store flyttekasser har overtaget herredømmet med deres tilhørende stresspåvirkning.

Med min preggo-træthed i bagagen, et (100% selvvalgt) arbejde der ikke giver fem potter pis for ordet ’juleferie’, hvor jeg i øvrigt også skal tilbringe min juleaften henne, og en temperatur over de fem grader har jeg bestemt mig for at udskyde min store eventyrlige jul til næste år. Der skal der til gengæld også fyres op for det hele i store proportioner!! For der har mamma her barsel, et nyt hjem som skal proppes med julepynt og julebag, vi kan flyve til Island og holde juleaften med min familie, hvor sandsynligheden for en hvid jul er noget højere, og vi har oven i købet fået en lækker lille fis som skal opleve julen for første gang. Du kan tro jeg glæder mig.

Når december og flytteri er overstået og barslen er startet (det er lige om lidt – yay!), så glæder jeg mig til at få plejet bloggen lidt mere. Den har været meget tålmodig og skal nok få den kærlighed som den fortjener. I kan faktisk hjælpe mig lidt på vej ved at gå ind på Modeblogprisen 2015 og give The Insight en stemme i kategorien ’Læserprisen’. Jeg er oppe imod nogle store og dygtige konkurrenter som jeg selv læser med stor fornøjelse, så jeg gør mig ikke de store forhåbninger – alligevel ville det betyde meget, hvis du kaster en stemme min vej!

Alle jer, der stemmer er med i lodtrækningen om to billetter til priseventet (og sidste gang kom Christopher, just sayin’), som bliver afholdt på Børsen den 30.01.2015.

www.modeblogprisen2015.dk

Badge_modeblogprisen2015

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>