Nytårskjolen på budget

Dec 15, 2014 • Log, RacksNo CommentsRead More »
New Year

1. Nümph 2. Dry Lake 3. Vero Moda 4. Esprit 5. Minimum 6. Second Female

Nytårsaften er en af de aftener, hvor jeg synes det er helt på sin plads at give den gas med outfittet. Det er her du skal føle dig lækker og godt tilpas i en flot kjole, bruge de ekstra minutter på frisuren og ikke spare på mascara-lagene og glimmeret. Vi byder det nye år velkommen i det lækreste skrud og helst med en god promille i venners lag. I den rigtige kjole kan det kun blive et godt nyt år, ikke?

Desværre er det ikke lige altid man synes, at økonomien rækker til den diamantbelagte gallakjole med en tilhørende tiara efter at have fyret hele kassekreditten af sammen med en halv arm på julegaver, julefrokoster, gløggaftener og julesnoller. Hos Stylepit er der lige nu mange gode priser og tilbud på kjoler (og alt muligt andet lir!) og jeg har samlet seks fine styks, som jeg bestemt mener kan gøre sin entré til nytårsfesten – og det bedste er, at ingen af dem koster mere end 500 bobs.

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>