The Blog Is Not Dead

Jan 27, 2015 • LogNo CommentsRead More »

Processed with VSCOcam with t1 preset

Og det er jeg heller ikke selvom det ind imellem har føltes sådan de sidste par uger. Jeg kan huske da vi flyttede sidste gang, med tilhørende renovering, maling og rengøring, tænkte jeg ’Det gør jeg aldrig igen’. Og så alligevel mindre end to år senere kastede vi os ud i projektet igen med ligeså tight en deadline som sidst – nu bare med en tyk Andrea i ligningen.
Vi nåede det og hertil skal der uddeles et kæmpestort TAK til min megaseje kæreste, min fantastiske bror og alle vores venner, der har hjulpet. Fra bunden af min aorta – TAK. Jeg skylder så mange tarteletter!!

Så nu sidder jeg her. Den nye Østerbro-frue. Træt, glad og tyk. Med ondt i ryggen, men det er ligegyldigt. Jeg æææælsker min nye lejlighed, jeg har opnået platin-status som IKEA-møbel-samler og jeg glæder mig til at starte barselslivet for alvor, hvor der igen bliver tid til bloggis. Jeg har endda takket ja til et par arrangementer under modeugen og glæder mig til at komme lidt ud selvom min deltagelse ikke bliver så aktiv som den har været førhen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>