Carpark North

Nov 20, 2014 • TracksNo CommentsRead More »

Carpark North - album foto 1 2014

I starten af 2014 udgav Carpark North albummet ‘Phoenix’ og siden har bandet været på flere tours i udlandet, bl.a. en udsolgt tur med 30 Seconds To Mars og en meget populær forårstour i Danmark. Nu er Carpark North igen klar, og allerede godt igang, med en tour rundt i Danmark, hvor de gæster hele landet, og gruppen glæder sig.

“Da vi tournerede med ‘Phoenix’ i foråret, oplevede vi så meget efterspørgsel, at vi besluttede at lave en ekstra tour til vinter. Men vi har aldrig brudt os om at gentage os selv. Så vi har ændret en masse i setlisten og i måden, vi spiller sangene på. Faktisk er vi gået så langt som at skabe et helt nyt show, som bliver meget mere sanseligt og ændrer hele det dynamiske flow, man kender fra Carpark North. Dette er nok den tour nogensinde, hvor vi har ændret mest. Derfor glæder vi os enormt til at komme ud og udsætte de danske sale for, hvad man kalde afslutningen på “Phoenix” og begyndelsen på noget nyt.”, fortæller Carpark North.

I København afholder Carpark North to koncerter i DR Koncertsalen, hvoraf den ene allerede er udsolgt. Du kan stadig nå at fange billetter til koncerten den 30. november, og ellers kan du tjekke hele programmet ud for at se, hvilke byer Carpark North stadig mangler at runde på touren.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>