Stine Bramsen

Nov 11, 2014 • TracksNo CommentsRead More »

Stine BramsenDet går stærkt for Stine Bramsen og hendes solokarriere. Sangerinden, der som velkendt startede sin karriere i Alphabeat, har haft et begivenhedsrigt år. I januar udsendte hun sin første solo-single ‘Prototypical’, der gik direkte ind som P3’s Ugens Uundgåelige, og efterfølgende kom den anden single ‘Move Forward’. Foråret er blevet brugt på at samle et live hold sammen og Stine Bramsen har sammen med live bandet allerede spillet udsolgte koncerter i både København og Århus.

For nylig blev Stine Bramsen også mor til en lille dreng, men det sætter ikke en stopper for musik-karrieren, for Stine Bramsen er allerede klar til en kort efterårs/vinter turné. Her kommer hun forbi Posten i Odense (20/11), Godset i Kolding (21/11), Gimle i Roskilde (26/11), Lille Vega i København (27/11) og Train i Århus (3/12) med sit live band. Alt dette er lige blevet kickstartet af en ny og tredje single, ‘The Day You Leave Me’, som er en ren power ballade.

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>