Når man finder AGL sko på udsalg

Så skal kæresten have et par! Eller min forlovede, hedder det jo nu. Hun er et lille mærkedyr, selvom hun ikke vil indrømme det. AGL sko er nu ikke dem, hun har flest af i skabet. Her er det de berømte Valentino sneakers og alle mulige andre Valentino shoes, der dominerer. Derfor har hun godt af lidt variation! Og jeg ved, at hun elsker AGL sko og alt, hvad der hører til. Nu har jeg fundet et hav af disse AGL italienske sko på udsalg på Kassandra.dk, så jeg må hellere komme i gang i en fart!

AGL sko som forsinket forlovelsesgave

For ringen er jo ikke nok, nej. Ringen kostede mig to hele månedslønne, for at det ikke skal være løgn. Men det skal jo være rigtigt, og hun fortjener det. Derfor fortjener hun da også en forlovelsesgave, selvom vi egentlig burde spare op til selve brylluppet… Den tid, den sorg. Hun gav også mig en gave allerede et par dage efter, hun havde sagt ja. Enten var hun hurtig til at reagere, eller også havde hun måske regnet ud, at jeg ville fri. Det ville heller ikke være så mærkeligt, eftersom mit frieri heller ikke gik helt efter planen. Det kan du læse om i mit forrige indlæg. 

Nå, men tilbage til sagen! Godt nok bliver den forsinket, men jeg har altså nu fundet på den helt perfekte gave til at fejre vores forlovelse. Et par AGL sko vil gå lige i hjertet og gøre hende endnu mere lykkelig, hvis det ellers overhovedet er muligt.

Så er spørgsmålet bare, hvilket par jeg skal vælge…

AGL italienske sko

Jeg er en mand, og jeg har ingen forstand på mode. Jeg synes dog, at jeg har hørt noget med, at sko fra italiensk produktion skulle være af den fineste kvalitet. AGL står or Attillio Giusti Leombruni (jeg har måske lige Googlet det…), og her taler vi altså om AGL italienske sko. Derfor må de også være af den bedste kvalitet. Prisen er så også derefter, men nu er de jo på udsalg!

Jeg er dog lidt i tvivl om, hvilket par AGL sko jeg skal købe til hende. Jeg vakler mellem tre par. Det første er et par AGL shoes som ballerina sko. De er virkelig fine, men spørgsmålet er, om hun gider at bruge tid på at binde dem. Det ser måske lidt besværligt ud.

agl sko

Grunden til at hun har så mange Valentino sneakers frem for andre Valentino shoes er, at hun godt kan lide, når hun hurtigt kan hoppe ned i dem. Derfor overvejer jeg også dette par AGL shoes, da de er ligesom sneakers, men så er de også lidt fine.

agl shoes

Og så er det jo bare lige det der med, at nu er det jo blevet sommer i Danmark. Jeg vil gerne have, at hun skal kunne bruge sine AGL shoes med det samme, og måske tror jeg bare, at hun vil gemme ovenstående AGL sko, til det bliver efterår. Så måske skal hendes AGL shoes være en åben sandal som disse.

agl italienske sko

Jeg tror, det ender med at blive sandalerne. Normalt ville jeg ellers skrive, at du kan kontakte mig med din mening, men jeg bliver nødt til at bestille dem, mens der stadig er udsalg på Kassandra. Så jeg krydser fingre for, at de falder i god jord. Ellers har jeg heldigvis givet en forlovelsesring, der i forvejen bringer lykke.

 

admin