En restaurant Roskilde med gode minder

Jeg har endelig friet til min kæreste! Og hun sagde ja! Historien bag er egentlig meget interessant. Der var ikke rigtig noget, der gik, som det skulle. Jeg friede også til hende meget senere, end jeg skulle have gjort. På en lækker italiensk restaurant Roskilde tog jeg mod til mig og gik ned på knæ over en brunch Roskilde. La Rustica Ros Torv er dermed blevet en italiensk restaurant Roskilde med gode minder, der ikke lige er til at glemme.

En plan, der gik i vasken

Jeg havde planlagt det her frieri over et helt år. Min kæreste og jeg mødte hinanden i Roskilde Domkirke, da to af vores venner blev gift med hinanden. Vi sad tilfældigvis ved siden af hinanden i kirken, og vi havde aldrig mødt hinanden før. Vores vennepars bryllupsdag er derfor også blevet vores årsdag, og derfor skulle frieriet ske på denne dag, d. 10. april.

Planen var, at jeg skulle fri til hende på Mallorca. Jeg havde givet hende en rejser dertil i fødselsdagsgave for en måned siden velvidende om, at det ville passe med datoerne. Det hele gik så i vasken, da min kærestes mor blev rigtig syg, og vi måtte blive hjemme.

En italiensk restaurant Roskilde blev den nye plan A

Heldigvis er svigermor i bedring, og et par dage efter var alting godt igen. Problemet var bare, at mine planer var gået i vasken. Nogle ville måske sige, at det var skæbnen, der talte imod, at vi skal giftes, men jeg tror heldigvis ikke på den slags.

I lørdags var vi så ude at spise på La Rustica Ros Torv. La Rustica Ros Torv er en italiensk restaurant Roskilde med virkelig lækker mad. Vi valgte at spise brunch Roskilde, fordi vejret var til det. La Rustica Ros Torv er nemlig en Italiensk restaurant Roskilde, hvor man kan sidde på terrassen og se ud over Roskilde Domkirke.

Det var faktisk ikke meningen, at jeg ville fri til hende på en italiensk restaurant Roskilde. Hendes mor var næsten kun lige blevet udskrevet, og det hele var måske stadig lidt tæt på. Det var kun fordi, solen skinnede, og vi kunne kigge ud over Roskilde Domkirke, hvor vi mødtes første gang. Tanken havde aldrig slået mig før. En italiensk restaurant Roskilde med udsigt ud over Roskilde Domkirke var da den perfekte plan B, eller nye plan A.

Jeg havde hverken ring eller blomster med, som ellers var planen. Intet gik efter bogen, men jeg gik alligevel på knæ, ret spontant, på en italiensk restaurant Roskilde. Det kom lige så meget bag på mig, som det gjorde på min kæreste. Hun blev nu ikke så overrasket over, at det foregik på en italiensk restaurant Roskilde. Hun var mere overrasket over, at jeg overhovedet friede til hende. Men selvfølgelig sagde hun ja.

Mit yderst planlagte frieri blev til et frieri uden ring, men med publikum på en italiensk restaurant Roskilde. Hver gang vi besøger La Rustica Ros Torv fremover, vil vi mindes denne fantastiske dag. Og vi skal selvfølgelig giftes i Roskilde Domkirke.

admin