Forkæl krop og sind med et juiceretreat i Marokko

Juice er efterhånden blevet en populær måde at rense kroppen ud på og give den nogle af de næringsstoffer og vitaminer, som den behøver for at fungere optimalt. Med juices får man nemlig koncentratet af den gode ting, som findes i frugter og grøntsager. I Danmark er der mange som går på juicekur i en eller flere dage i træk. Der er også nogle som tager på kurophold for virkelig at få renser kroppen igennem med lækre juices. Men nu er der mulighed for at tage juice-oplevelsen til et helt andet og meget mere eksotisk niveau.

Hvorfor ikke kombinere en juice-kur med en rejse? Der er flere og flere steder begyndt at blomstre forskellige former for juiceretreats op. Disse retreats går i bund og grund ud på at rejse væk til mere varme himmelstrøg. Her lever man et sted i en periode, og bliver forkælet med de lækreste, sundeste juicer og typisk også forskellige former for fysiske og spirituelle workshops. Kombinationen af kost, total afslappelse og afskæringen fra omverdenen, er kombineret med til at skabe det optimale miljø for selvudvikling og fornyet energi.

Tag til Marokko og vend hjem som et sundere menneske

Marokko er et af de steder, hvor man kan vælge at komme på et juiceretreat. Marokko er det ideelle sted til en sådan aktivitet af flere forskellige årsager. Det er et sted med et behageligt og varmt klima, venlige mennesker og en fredelig atmosfære. Det er også et meget smukt sted, der blandt andet er kendt for sine fantastiske natur og sin overlegne arkitektur. Men ikke mindst er det et sted, som har et væld af lækre, friske frugter og grøntsager. Tager man på juiceretreat til Marokko får man altså næringen lige fra kilden, og så frisk som den overhovedet kan blive. Læs på turteldue om deres tur til et Marokko retreat, jeg blev i hvert fald inspireret!

Der er stor forskel på helt nypresset juice af friske grøntsager, og så juice lavet på produkter, der har stået længe og været fragtet i en lastbil. Frugterne og grøntsagerne får deres næring fra den jord og de planter som de vokser på og i, og derfor mister de mere og mere af deres kraft, jo længere de ligger. At være i Marokko hvor indholdet af juicen bliver høstet, er derfor en unik oplevelse for krop og sind. Man vil helt sikkert opleve, at man vender hjem fyldt med fornyet energi og livskraft.

juiceretreat

admin